Nici bine nu a inceput toamna ca deja imi lipsesc zilele de vacanta. Se intampla sa mai visez cu ochii deschisi la vara abia trecuta, la zilele cand parca nu aveam nicio grija, dar mai ales la zilele cand eram departe de Bucuresti. Stiu ca si voua vi se intampla destul de des, se numeste sindromul post vacanta :).
Una dintre cele mai frumoase amintiri din vara aceasta este legata de vizita noastra de la Sovata. Da, si tara noastra are multe locuri frumoase pe care incercam sa le descoperim cu mare placere de fiecare data impreuna cu copiii! La Sovata, aerul este parca mai curat, lumea mai putin stresata, vacutele mai prietenoase :)!
Am mers din nou la fabrica de Cascaval Hochland, pentru ca acestia au avut ideea geniala de a organiza pentru 20 de familii din toate colturile tarii Ziua portilor deschise. Aventura noastra a inceput dimineata devreme, pe o pajiste desprinsa parca dintr-un album de poveste unde, cu emotii, i-am asteptat pe cei mai norocosi dintre participantii la concursul organizat de Hochland. Vremea a tinut cu noi, iar ziua a trecut mult mai repede alaturi de familiile aflate la Ziua Portilor Deschise. Ne-am imprietenit, am facut poze, am gatit si mancat impreuna, cu pofta, preparate realizate de Horia Virlan din cascavalul gustos si sanatos de la Hochland. Rand pe rand, am mers la fabrica alaturi de Cosmina (manager de calitate) si de Willi (manager de productie in fabrica Sovata), care ne-au explicat cum se face cascavalul Hochland, cu rigoare germana, din ingrediente naturale, pe baza retetei autentice locale folosite in fabrica inca din 1976. Cu totii ne-am convins ca ne putem bucura de un produs nu doar gustos, ci mai ales de incredere pentru toata familia. Copilasii aflati alaturi de parintii lor au pus zeci de intrebari si au ramas surprinsi de cum este organizata o fabrica la cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie.
Ziua a continuat cu vizita noastra la una dintre fermele de vacute din Zona Tarnavelor, de unde laptele este proaspat colectat si folosit in reteta deliciosului cascaval. Am fost intampinati cu aceeasi ospitalitate, cu lapte proaspat, dar si cu cozonac :)! Ne-am jucat, am hranit vacutele, am facut poze, am cutreierat dealurile frumos inverzite alaturi de expertii de la Hochland, care ne-au explicat de ce cascavalul facut in fabrica de la Sovata este cea mai buna si cea mai sigura alegere pentru familiile noastre! Si daca eu nu aveam nici cea mai mica indoiala, toate mamicile aflate in aventura portilor deschise au fost convinse ca indiferent de momentul zilei sau de gustarea pe care o pregatesc pentru familiile lor, Cascavalul Hochland este ingredientul cheie al celor mai frumoase momente petrecute alaturi de cei dragi!
M-am bucurat ca un copil de aceasta experienta si sincer va spun ca abia astept vara viitoare pentru inca o vizita la Sovata!!!
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.